ok i think i have just officially F***'d up my task bar...

talk about anything here.
Post Reply
User avatar
personn5
Member
Posts: 243
Joined: Sun Dec 31, 2006 1:30 am
Contact:

ok i think i have just officially F***'d up my task bar...

Post by personn5 » Thu Jun 26, 2008 8:44 pm

yeah i might need some help. ok so when i had some stuff running, i accidently clicked and dragged some stuff on my task bar, doubling its height. and then another little tab thing appeared and took up a lot of space. while trying to get rid of that... THIS happened :O Image
<a href="http://www.danasoft.com"><img src="http://www.danasoft.com/vipersig.jpg" border="0"></a><div>Sign by Danasoft - <a href="http://www.danasoft.com">Get Your Free Sign</a></div>
<a href="http://www.danasoft.com"><img src="http://www.danasoft.com/citysign.jpg" border="0"></a><div>Sign by Danasoft - <a href="http://www.danasoft.com">Get Your Free Sign</a></div>

User avatar
Sonikku
Member
Posts: 434
Joined: Mon Dec 20, 2004 12:15 pm
Location: Aniville
Contact:

Post by Sonikku » Thu Jun 26, 2008 10:02 pm

The magic disappearing taskbar!!!

Really, all I can say is "Restart, boy". Minimizing something may do something as well, maybe. Other than that, yeah... Never happened to me before, so I have no idea. Google may help if restarting doesn't
 /l、
(゚、 。 7
 l、 ~ヽ
 じしf_,)ノ

<a href="http://kittykomic.beatme101.com" target="_blank"><img src="http://kittykomic.beatme101.com/newkittykomiclogo.gif" border="0"></a>

<a href="http://kittykomic.beatme101.com/kittyhate.jpg" target="_blank">If you click on this, I WILL hate everything! Don't you test me! I'LL UNLEASH ULTIMATE FURRY FURY!... Tee hee, furry fury</a>

User avatar
personn5
Member
Posts: 243
Joined: Sun Dec 31, 2006 1:30 am
Contact:

Post by personn5 » Thu Jun 26, 2008 11:49 pm

restarting did, i dunno what i did to it though lol
<a href="http://www.danasoft.com"><img src="http://www.danasoft.com/vipersig.jpg" border="0"></a><div>Sign by Danasoft - <a href="http://www.danasoft.com">Get Your Free Sign</a></div>
<a href="http://www.danasoft.com"><img src="http://www.danasoft.com/citysign.jpg" border="0"></a><div>Sign by Danasoft - <a href="http://www.danasoft.com">Get Your Free Sign</a></div>

User avatar
phantom
Site Admin
Posts: 623
Joined: Mon Dec 13, 2004 8:16 pm
Location: Canadia
Contact:

Post by phantom » Fri Jun 27, 2008 7:46 am

Argh, embedding a bitmap in your post..

I've honestly never seen anything like that happen since the Windows 98 days.. But I use Windows 2000, not Windows XP.I have no idea how you'd fix that. At least there's always alt-tab..

User avatar
personn5
Member
Posts: 243
Joined: Sun Dec 31, 2006 1:30 am
Contact:

Post by personn5 » Fri Jun 27, 2008 12:20 pm

i've already fixed it lol. i restarted my computer and hey, that fixed it. i think.
<a href="http://www.danasoft.com"><img src="http://www.danasoft.com/vipersig.jpg" border="0"></a><div>Sign by Danasoft - <a href="http://www.danasoft.com">Get Your Free Sign</a></div>
<a href="http://www.danasoft.com"><img src="http://www.danasoft.com/citysign.jpg" border="0"></a><div>Sign by Danasoft - <a href="http://www.danasoft.com">Get Your Free Sign</a></div>

User avatar
phantom
Site Admin
Posts: 623
Joined: Mon Dec 13, 2004 8:16 pm
Location: Canadia
Contact:

Post by phantom » Fri Jun 27, 2008 5:20 pm

personn5 wrote:i've already fixed it lol. i restarted my computer and hey, that fixed it. i think.
Alrighty, good to hear. It would suck if that didn't fix it. :|

Post Reply